AUMA esittelee ACHEMA-messuilla SGC-sarjansa osakierrostoimilaitteita ja istukkaventtiileitä käyttäviä SVC-sarjan toimilaitteita, jotka on varustettu AUMA-pyöröliittimellä. Pyöröliittimellä tapahtuva sähköliitäntä on vakiovarustuksena suuremman kokoluokan SA- ja SQ-tuotesarjoissa. Tämä uusi vaihtoehto mahdollistaa yhtenäiset sähköliitännät, jos laitoksessa on käytössä rinnakkain sekä kompakteja SGC- ja SVC-toimilaitteita että suuremman kokoluokan toimilaitteita. Vakiona toimilaitteet varustetaan pienemmillä Phoenix-liittimillä. Jo vuonna 2014 SGC-tuotesarjan osakierrostoimilaitteita täydennettiin uudella 12.1 -koolla, joka kaksinkertaistaa suurimman pysäytysmomentin aiemmasta 500 Nm:stä 1000 Nm:iin. Istukkaventtiiliä käyttävissä toimilaitteissa suurin sallittu 24 kierrosta/isku puolestaan nousee 100 kierrokseen/isku.

Tuoteuudistuksia AUMAn kompakteissa toimilaitteissaSGC-sarjan osakierrostoimilaitteet ja SVC-sarjan istukkaventtiilitoimilaitteet erottuvat edukseen kompaktin rakenteensa ansiosta. Kokoonsa nähden ne kehittävät suuria vääntömomentteja suurilla ajonopeuksilla. Kompakti rakenne ja erinomainen suorituskyky perustuvat kolmen tekijään:

1) Ohjausyksikkö on integroitu toimilaitteen koteloon.

2) Patentoitu liukuhammasvaihde (ellipto-centric gearing) ja kestomagneettimoottori mahdollistavat vääntömomentin siirron koaksiaalirakenteen.

3) Molemmat edellä mainitut komponentit ovat jo itsessään varsin kompakteja.

Perinteiseen moottoriin verrattuna vain kolmasosan kokoinen vaihtuvanopeuksinen moottori kehittää yhtäläiset teholukemat.

Liukuhammasvaihde mahdollistaa 80:1 alennussuhteen yhdessä portaassa. Lisäksi vaihteisto ei juurikaan kulu käytössä.