AUMA TIGRON:

Uusi AUMA TIGRON automatisoi venttiilit turvallisesti ja luotettavasti kaikissa öljy- ja kaasuteollisuuden sovelluksissa.

AUMAn markkinoille tuoma uusi TIGRON-toimilaite on suunniteltu erityisesti öljy- ja kaasuteollisuuden asettamia tiukkoja vaatimuksia silmällä pitäen. AUMA lukeutuu jo yli 50 vuoden ajan johtaviin sähkötoimilaitteiden valmistajiin. TIGRON on kehitetty tämän pitkän kokemuksen pohjalta. Toimilaitteessa yhdistyvät huippuluokan räjähdyssuojaus, kestävä rakenne ja helppokäyttöisyys uusimpien digitalisointiin liittyvien ominaisuuksien kanssa. Joustavana ja monikäyttöisenä laitteena TIGRON automatisoi venttiilit turvallisesti ja luotettavasti kaikilla öljyn- ja kaasuntuotannon alueilla putkistoista ja säiliövarastoista jalostamoihin.

Turvallinen ja kestävä

TIGRONilla on ATEX- ja IECEx-määräysten mukainen sertifiointi korkeimpaan kaasuryhmään IIC, johon kuuluu myös äärimmäisen herkästi syttyvä vety. Muiden hyväksyntöjen hankkiminen on valmisteilla. Laajan lämpötila-alueensa (–65 °C…+75 °C) ansiosta TIGRON soveltuu vaativimpiinkin käyttöolosuhteisiin. Korkea kotelointiluokka IP68 ja korroosionkestävyydeltään erinomainen AUMA-jauhemaalipinnoite suojaavat tehokkaasti niin trooppisilta sadekuuroilta, suolapitoiselta meri-ilmalta kuin aavikon hiekkamyrskyiltäkin.
 
Toimilaitteen ohjausyksikkö on mahdollista sijoittaa 100 metrin päähän toimilaitteesta, mikäli toimilaite asennetaan hankalasti saavutettaville alueille tai ympäristöön, jossa esiintyy voimakasta tärinää. TIGRON-toimilaitteesta on saatavissa myös SIL-malli.

Valmis tulevaisuuden tarpeisiin

Suorituskykyisen elektroniikan, innovatiivisen anturitekniikan ja monipuolisten liitäntöjen ansiosta TIGRON täyttää myös alati lisääntyvän digitalisoinnin asettamat vaatimukset. Saumaton tiedonvaihto AUMA Cloud -palvelun kanssa helpottaa ennakoivaa kunnossapitoa. Pieni valmiustilan energiankulutus edistää ilmastonsuojelua ja pienentää käyttökustannuksia.

Käyttäjäystävällinen

TIGRON-toimilaitteiden käyttö on helppoa ja vaivatonta. Erityisen silmiinpistävää: suuri näyttöruutu ja tukeva Combi-kytkin, jota on helppo käyttää paksuillakin käsineillä. Integroitu käyttöönottoavustaja ohjaa käyttäjän asetusprosessin läpi. Kaikki työvaiheet on mahdollista suorittaa ei-intrusiivisesti ja ilman työkaluja.

Monipuolinen

TIGRON automatisoi venttiilin kuin venttiilin. Monikierrostoimilaitteena se soveltuu kaikenkokoisiin luistiventtiileihin. Toimilaitteesta on saatavissa kuusi eri kokoa vääntömomenttialueella 10 Nm–1 000 Nm. Tätä suuremmat vääntömomentit ovat mahdollisia lisäksi asennettavaan monikierrostoimilaitteeseen yhdistettynä. Kierukkavaihteeseen tai lineaariyksikköön yhdistettynä TIGRON ohjaa läppäventtiilejä, palloventtiilejä ja istukkaventtiilejä. Älykäs toimilaite soveltuu vaativimpiinkin automaatiotehtäviin, esimerkiksi säätöventtiilien tai kuristusventtiilien tarkkaan ohjaukseen.
 
”AUMA TIGRON on kestävä, luotettava ja helppokäyttöinen toimilaite, joka täyttää kaikki öljy- ja kaasuteollisuuden asettamat vaatimukset”, kertoo Kai Ewald, AUMAn öljy- ja kaasuteollisuuteen tarkoitettujen tuotteiden myyntijohtaja. ”Toimilaite auttaa laitosten omistajia tehostamaan prosessejaan ja vahvistamaan markkina-asemiaan. TIGRON on erinomainen perusta modernille laitosautomaatiolle niin nyt kuin tulevaisuudessakin.