Tunnettu saksalainen aikakauslehti PROCESS on tunnustanut AUMA GQB -vaihteen vuoden 2018 huipputuotteeksi.

AUMA-innovaatio on luokiteltu toiseksi parhaana tuotteena venttiilikategoriassa.

GQB-osakierrosvaihde on vuonna 2017 käyttöönotettu yksinkertainen 90 ° sovellus, jonka tavallinen käyttökohde on läppä- ja palloventtiilit. Vuonna 2018 vaihdesarjaa laajennettiin ja tuote kattaa nyt vääntömomentit 3000 Nm: sta 84 000 Nm: iin.

Saksassa valmistetuilla  GQB-vaihteilla on korkea valmistuslaatu, ylikuormitussuoja ja huoltovapaa käyttö. Integroitu pienennysvaihde ja kiinteät kiinnityslaipat vähentävät huomattavasti osien lukumäärää suorituskykyä vaarantamatta. Kompakti yksikkö on suojattu korroosiolta korkealaatuisella jauhemaalauksella. Vaihteen sisäosat on myös karkaistua terästä pitkän käyttöiän saavuttamiseksi.

GQB-vaihteistoja käytetään yhdessä AUMA SA: n monitoimilaitteiden kanssa. Ne ovat ATEX-hyväksyttyjä käytettäviksi räjähdysvaarallisissa tiloissa.

GQB-valikoima täydentää nykyisen AUMA: n laadukasta GS-osakierrosvaihde sarjaa, joita käytetään edelleen vaativiin sovelluksiin erikoisventtiileillä ja erityisvaatimuksiin, esimerkiksi vesivoimalaitoksissa, kaivoissa ja padoissa.